Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

25 August, 2023 Stiri

UNIQA, premiata pentru calitatea serviciilor de asigurari Corporate & Affinity

Recunoasterea a fost acordata la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2023.

UNIQA a fost premiata pentru calitatea serviciilor de asigurari Corporate & Affinity la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2023.

Gala a avut loc joi, 24 august, fiind un eveniment de prestigiu la nivelul industriei, prin care sunt recunoscute, an de an, performantele notabile ale companiilor de asigurare din Romania.

"Suntem onorati pentru recunoasterea calitatii serviciilor oferite de compania noastra pe segmentul asigurarilor corporate si affinity. UNIQA de astazi este despre angajamentul de a contribui la o viata mai buna impreuna cu clientii, partenerii si comunitatea din care facem parte, formata deopotriva din oameni si afaceri. Prin modul in care actionam, dorim sa fim mai mult decat un asigurator, vrem sa fim un reper de incredere pentru un viitor mai bun si mai sigur. In numele echipei UNIQA, le multumim partenerilor, impreuna cu care aducem solutiile si serviciile de asigurare tot mai aproape de clientii corporate si affinity, raspunzand nevoilor specifice pe care acestia le au intr-o varietate de domenii de activitate ce sustin dezvoltarea mediului de afaceri din Romania", a declarat Ramona Bernic, Membru Directorat UNIQA Asigurari.

image

UNIQA acorda o atentie deosebita dezvoltarii de programe de asigurare adaptate complexitatii si diversitatii specifice clientilor Corporate, precum si zona parteneriatelor pentru asigurari de tip Affinity. Compania are o istorie de aproape 15 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiaza de peste 200 de ani de experienta internationala, ca parte dintr-un grup financiar cu o prezenta puternica la nivel european. Prin modelul de afaceri, compania pozitioneaza in centrul activitatii nevoile clientilor, adresate specific pe segmentele Retail, Bancassurance si Corporate & Affinity, oferind produse si servicii relevante, accesibile si inovatoare, la standarde inalte, cu scopul de a contribui la o viata mai buna impreuna cu clientii, partenerii si comunitatea.