Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

17 Iulie, 2024 Stiri

Mihaela Stroia, CEO UNIQA Asigurari de viata, la ZF Bankers Summit 2024

UNIQA a fost partener al evenimentului pentru al doilea an consecutiv.

Mihaela Stroia, CEO UNIQA Asigurari de viata, a fost invitata la ZF Bankers Summit 2024, in ce-a de-a treia zi a evenimentului, dedicata asigurarilor, pentru a discuta despre evolutia companiei si perspectivele de dezvoltare de la nivelul pietei.

“Anul trecut, fata de acum doi ani, a fost unul spectaculos. Pentru 2024, asteptam un trimestru doi foarte bun. In continuare, avem o crestere de doua cifre, care vine din zona de asigurari cu acumulare, iar dezvoltarea din ultimii doi ani si jumatate a fost una exponentiala.  

Daca ne uitam  comparativ la Romania si Polonia, care este gradul de penetrare sau cat reprezinta primele brute susbcrise in conditiile unui salariu mediu comparabil, suntem cred sub jumatatea nivelului generat de Polonia. Acolo este clar ca nu vine din nevoile de baza, ci din faptul ca oamenii au o anumita cultura a protectiei, a interesului personal.”

Detalii in articolul ZF, disponibil aici: https://www.zf.ro/banci-si-asigurari/mihaela-stroia-ceo-uniqa-asigurari-viata-anul-trecut-fata-acum-doi-22411543