Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

20 Mai, 2024 Stiri

UNIQA: 15 ani de evolutie si angajament pentru o viata mai buna

Aceasta ocazie este momentul pentru a exprima recunostinta fata de loialitatea si increderea clientilor si partenerilor companiei, care au contribuit la succesul pe termen lung al UNIQA.

UNIQA marcheaza 15 ani de activitate in piata de asigurari din Romania, continuand sa fie un partener de incredere pentru clienti. Cu o noua pozitionare de brand - "o viata mai buna impreuna", compania isi asuma angajamentul de a sustine comunitatea si clientii, punand accent pe sprijinirea mediului de afaceri din Romania.

In cel mai recent interviu acordat Forbes, Paul Cazacu, Presedinte Directorat - CEO UNIQA Asigurari, subliniaza ca aniversarea din acest an este o ocazie de a reflecta asupra parcursului de 15 ani al UNIQA pe piata asigurarilor din Romania, evidentiind reusitele, precum si modul in care compania a depasit obstacolele si provocarile intampinate. De asemenea, este momentul de a exprima recunostinta fata de loialitatea si increderea clientilor si partenerilor companiei, care au contribuit la construirea unei comunitati puternice si la bazele succesului pe termen lung al UNIQA.

"Sarbatorim 15 ani de existenta alaturi de clientii nostri, persoane fizice si companii, partenerii nostri si echipa noastra dedicata. Aceasta aniversare este un moment de recunostinta pentru contributia tuturor celor implicati in parcursul nostru de succes", a declarat CEO-ul UNIQA Asigurari.

Interviul complet este disponibil aici.