Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

29 August, 2024 Stiri

SUNWAVES Festival ajunge la Marea Mediterana, in Almeria, Spania

Vibe-ul special al festivalului care a debutat in Romania, la Mamaia, ajunge pentru prima data in insorita Spanie, chiar in Almeria, intre 12 si 16 septembrie 2024.

Daca sunteti pasionati de muzica electronica si ati ratat evenimentele de profil din tara noastra, puteti alege SUNWAVES Festival organizat in aceasta toamna intr-un decor exotic, tocmai in Spania. Fanii entuziasmati de experienta unica de la SUNWAVES vor putea derula un nou episod al iubitului festival tocmai la Marea Mediterana, in Almeria.

Editie revolutionara a SUNWAVES Festival in Spania

Timp de patru zile si patru nopti, comunitatea SUNWAVES va petrece pe ritmuri de muzica electronica pe una dintre cele mai frumoase plaje din Europa, la Roquetas de Mar. Vibe-ul special al festivalului care a debutat in Romania, la Mamaia, ajunge pentru prima data in insorita Spanie, chiar in Almeria, intre 12 si 16 septembrie 2024.

Editia cu numarul 33 se muta, asadar, de la Marea Neagra la Marea Mediterana. Sunteti pregatiti sa luati pulsul acestei editii cu un lineup de-a dreptul incendiar? Andrei Ciubuc, Ignacio Morales, Seth Troxler, Sepp si multi altii va promit experiente muzicale de neuitat. Pretul biletelor pentru acces in toate zilele de festival porneste de la 85 de euro si ajunge la 175 de euro de persoana.

festival muzica pe plaja

 

Recomandari in afara festivalului

Pentru ca ajungeti intr-un loc atat de minunat cum este Almeria, n-ar strica sa profitati si de atractiile acestei provincii din sud-estul Spaniei, recunoscute pentru peisajele sale de o frumusete inegalabila. Parcurile naturale cu vegetatie exotica, plajele unde muntele imbratiseaza marea, arena de tauri, parcul tematic MiniHollywood, acvariul sunt doar cateva dintre optiunile unei vacante reusite si relaxante. Daca sunteti pasionati de istorie, Castelul Santa Ana, o fortareata construita in anul 1501 pentru a apara localnicii de pirati, poate fi ceea ce cautati. Castelul este situat chiar in centrul orasului-port Roquetas de Mar, langa plaja. Este marginit de un amfiteatru, care poate gazdui pana la 400 de persoane, si de farul construit in 1863, unde in prezent au loc activitati culturale.

fortareata Roquetas de Mar

 

Dupa toate aceste plimbari, sigur vi se va face pofta sa incercati bunatatile gastronomice locale pe care le regasiti fie in pietele stradale, fie la braserii sau restaurante.

Cum ajungeti si unde va cazati in Roquetas de Mar

Din pacate, nu exista zbor direct din Romania spre aeroportul din Almeira. Cea mai convenabila modalitate de calatorie ar fi sa luati avionul pana la Malaga timp de patru ore, iar apoi sa mergeti cu autocarul alte doua ore, chiar pe coasta Marii Mediterane.

Cand ajungeti la Roquetas de Mar, va puteti caza fie la hoteluri all-inclusive, cu privelisti care iti taie rasuflarea, fie la hoteluri mai putin pretentioase, unde tarifele pentru un cuplu pornesc de la 1.880 de lei pentru 4 nopti de cazare. Orice ati alege, serviciile de acolo sunt apreciate de turisti.

Asadar, editia de toamna a SUNWAVES Festival, gazduita de Spania, poate fi prilejul de a imbina muzica favorita cu o vacanta diferita de tot ce ati avut pana acum.

Dupa ce v-ati hotarat asupra destinatiei, asigurati-va ca includeti si asigurarea de calatorie in planurile voastre. Asigurarea UNItravel poate fi achizitionata online in doar cateva minute, simplu si rapid, oferindu-va linistea necesara pentru a savura vacanta, arta si peisajele fara griji.

Aflati mai multe detalii aici.